sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

hiusongelma vai mikä se oli

otsikko kertoo kaiken... mulla oli koko talven tosi tummat hiukset, ja nyt oon alkanu vaalentaa näitä raidoilla ku aloin kyllästyy niihin tummiin. nyt nää on tämmöset ei minkäänlaiset ja tosi tylsät... keskijakaus ja päältä melkee blondit ja alta tummanruskeet enkä tykkää yhtäään argh
nyt sitte oon yrittäny miettiä että vaalennanko lisää vai annanko kasvaa vaan oman värin joka on aika vaalee, mutta en tosiaa halua enää blondeja hyi ne oli hirveet :D ja sitte ku kesällä kuitenki vaalenee ja sitte riparille haluaisin semmoset vaaleenruskeet ja niihin raitoja muttaei varmaan onnistu.

en oo ikinä oikee perustanu mustista tai ihan valkosista hiuksista, enkä myöskää punaista. mutta nyt iski kauhee himo saaha semmoset oranssinpunaset hiukset ja ottatukka! mutta oon nii mämmäri etten uskalla leikata näitä ku etuhiukset on jo leukaan asti ja niitten kasvattaminen on jotaki hirveäää :D että jos ne jäis vaa haaveeks.. kattelin kuiten äsken weheartitista kuvia ja löysin tämmösen nii ton väriset ois aivan perfect!


aattelin että ku saan nää sillee suurinpiirtein samanväriseks kaikki hiukset nii ois kiva saaha jotku tän väriset takas:


jotku tommoset mulla oli alkusyksystä viimevuonna!
voisin nyt laittaa tähän joitaki kuvia tästä parin vuoden ajalta millaset hiukset mullon ollu! en voi laittaa viime kesä-syyskuulta kuvia ku ne on toisella koneella ja se kone on missälie... :/ mutta näillä mennää!

 toukokuu `11 (AIVAN JÄRKKY!!!1)
 maaliskuu `11
 helmikuu `11
 maaliskuu `11
 toukokuu `11 synttärikuva jehuu
 kesäkuu `11 
 maaliskuu `11 (.... toi remmi)
 maaliskuu `12
 maaliskuu `12
 en oo ihanvarma joku 2010
 joulukuu `11
joulukuu `11

sori ku nää ei oo järjestyksessä... ja noi kuvat on sitte mitä on ja myönnän että näytän aika kamalilta mutta sovitaan että puhutaan hiuksista nii ei tarvi naamaa katella :D
mutta nyt meen tästä tekemään läksyjä ja huomenna reippaana kouluun jesjes...

<3 sofia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti