lauantai 21. huhtikuuta 2012

!!!!

ei hyvä luoja..... mä en ees tiiä mitä kirjottaisin voi ei :DD
noniin, elikkä unohin sillon tammikuussa koko blogin, ja sitte helmikuussa aloin kirjottaa tänne jotaki nii arvatkaa muistinko salasanaa. NO EN! nyt sitte yritin liittyy lukijaks yhtee blogii nii siinä tuli että pitäis kirjautua ja iha vitsillä heittelin siihe salasana-kenttää salasanoja ja täällä sitä nyt ollaan! 

no ei kai se auta ku alkaa kirjottelee mitä on tapahtunu tässä ja näi.. kevät on menny nyt miten on ja näi mutta ei mitää radikaalia! olin tässä viikon saariselällä ja hupsista vaan samalla viikolla oli tet.. mutta ei voi mitää :D vajaan kahen viikon päästä synttärit ja reilun kuukauen päästä turkkiin jesjes! oon ostanu tässä parin kuukauen sisällä kaikkea liikaa ja pitäis säästääkki jonku verran jos aattelin jotaki kesävaatteita ostella... nii oon katellu koko illan hm:n sivulta kesävaatteita paperituppo nenässä ku verta tulee ku himalajan putoukselta (ok ei semmosta varmaa ees oo) 
huomenna viimiset jääreenit ja sitte alkaa armoton toukokuu, 3-4 kertaa viikossa kunto-oheiset ulkona, mutta tätä menoa ei paljon ulkona tarvi olla ku lunta tulee kaikki päivät ja talvimasennus tulee aina vaa uudellee.. nyt voisin tunkee tähän kuvia, saariselältä otetut kuvat on vielä kamerassa nii voisin niitä laitella joku päivä ku ei tarvi lukea kokeisiin...




















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti